1
Posted 12/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Infestation

de 4 Infestation badges

Wat hebben Star Trek, Transformers, G.I.JOE en Ghostbusters met mekaar gemeen? Bitter weinig behalve dat de comics van deze franchises worden gepubliceerd door IDW. Toch zullen ze vanaf januari 2011 meer met mekaar gemeen hebben dan ze willen: Infestation. In januari beginnen schrijvers Dan Abnett en Andy Lanning (Thanos Imperative, Legion of Super-Heroes) hun groot event. Ze zullen bovenvermelde reeksen namelijk kennis laten maken met de zombies uit ZOMBIES vs ROBOTS.

Om eerlijk te zijn uitte ik bij het lezen van dit nieuws nogal luidruchtig de woorden: “What the fuck?”, gevolgd door een blik van uiterste reddeloosheid.  Maar bij IDW zeggen ze toch al enige tijd met dit idee te hebben zitten spelen en dat het naadloos in elkaar past. Hoe ze dit bereiken, dat hebben ze natuurlijk nog niet gezegd. Wel is bekend dat iedere reeks met z’n eigen opnaaibare badge komt (zie afbeelding hiernaast) en dat het event zal beginnen in Infestation #1om dan uit te breiden naar de verscheidene reeksen en terug samen komen in Infestation #2.

Dit is wat IDW over het project te zeggen had tegen CBR:

“Without giving too much away, I can say that we start in the IDW universe with a zombie outbreak of epic proportions. The threat is contained (or is it?), but not before it infests other realities – the realities of our licensed books,” Waltz told CBR. “The individual series will show just how our intrepid heroes – folks like Optimus Prime, Dr. Peter Venkman, Mr. Spock, Baroness, and so many others – face down this new and obviously shocking threat, and their desperate efforts to stop it before it can completely consume – both literally and figuratively – their realities.”

Comments

comments


Wade

 
avatar