0
Posted 12/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman walkthrough: Welcome back Bruce

Brainfreeze brengt je het achtste deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd zoals vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Welcome back Bruce:

Terwijl zijn vrienden vechten om zijn erfenis in ere te houden ondergaat Bruce Wayne zijn eigen eigenaardige reis. Hij weet te ontstnappen aan de Omega Sanction maar bevindt zich 11000 jaar in het verleden! Met slechts enkele herinneringen van wie hij is begint hij aan een queeste om terug naar zijn eigen tijd te geraken. Hij vecht tegen de stam van Vandal Savage, jaagt op heksen en demonen, ontsnapt aan Blackbeard en diens piraten en vecht tegen Savage en Jonah Hex. Iedere keer als hij in zijn huidige queeste slaagt, springt hij verder in de toekomst. Door al zijn daden heeft hij, echter onbedoeld, de stamboom van de Wayne familie vergroot en de legende van Batman verspreid. Het lijkt slechts een kwestie van tijd eer Batman terug keert naar de 21ste eeuw maar de Justice League ontdekt dat Darkseid hem in een levend wapen heeft veranderd.

Te lezen TPB’s:

  • Batman: The Return of Bruce Wayne
  • Time Masters: Vanishing Points

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be