0
Posted 11/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Batman walkthrough: Bruce lives?

Brainfreeze brengt je het zevende deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd zoals vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Bruce lives?:

Tijdens Blackest Night komt het lichaam van Bruce Wayne tijdelijk terug tot leven. Een gebeurtenis die ertoe leidt dat Dick Grayson wilt proberen om via het gebruik van een Lazarus Pit zijn mentor terug tot leven te brengen.  Hij trekt naar London waar hij samen teamt met Knight en Squire, Engeland’s versie van Batman & Robin, om te zoeken naar Londen’s verborgen Lazarus Pit. Een zoektocht die ingewikkelder wordt door de mysterieuze Domino Killer; een mysterieuze huurmoordenaar die rijke en machtige mensen wereldwijd vermoort en altijd een dominosteen achter laat. Dick slaagt erin om het lichaam van Bruce in de Lazarus Pit te plaatsen maar het blijkt om een van Darkseid zijn klonen te gaan. Nu groeit bij Dick en Damian de hoop dat Bruce Wayne ‘ergens’ leeft en er dus hoop is om hem te vinden. Tijdens hun verkenning van de Batcave vinden Dick en Damian meer en meer bewijs dat Bruce ergens vastzit in het verleden: de ontdekking van de Barbatos kamer, portretten die verplaatsten, architecturale rariteiten, … Damian’s moeder activeert ook een chip in haar zoon die hem tegen zijn kameraden keert en terug naar haar brengt. Daar krijgt hij de keuze: zijn moeder of zijn vader en Damian kiest er voor in zijn vader’s voetsporen te volgen. Batman & Robin komen ook te weten dat de Domino Killer niemand anders is dan de Joker en dat zijn slachtoffers stuk voor stuk tot Black Glove behoren. Hurt duikt ook weer op met wat er nog over is van Black Glove. Bijgestaan door the Joker gaan Batman & Robin de strijd aan.

Te lezen TPB’s:

  • Blackest Night
  • Batman and Robin Vol. 2 Batman vs Robin

Comments

comments


Wade

 
avatar