0
Posted 10/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Meer Age of X nieuws??

Marvel kondigde onlangs aan dat ze de villain Onslaught weer zullen terug brengen. In februari beginnen ze met een project genaamd Onslaught Unleashed. Meer lieten ze niet echt los over de verhaallijn behalve dat na al die tijd opgesloten te zitten in de Negative Zone er voor gezorgt zou hebben dat Onslaught maar aan één ding denkt: bloederige wraak.

Op zich niet iets om naar uit te kijken. Want dit lijkt gewoon het recycleren van weer een oud personage in plaats van met iets nieuws en origineels af te komen. Maar dat is niet waar ik het met jullie over wil hebben. Sommigen onder jullie herinneren zich misschien dat ik in de vorige Age of X post meende dat ik in een van de schaduwen Magneto herkende. Nu echter lijkt het wel eens mogelijk dat het eventueel niet Magneto maar Onslaught is. Pure speculatie natuurlijk maar niet geheel ongeloofwaardig.

Voor zij die onbekend zijn met Onslaught; hij ontstond uit onderdrukte karakteristiek van professor X beïnvloed door de magnetische krachten van Magneto en beschikt over de krachten van beide mutanten.

Comments

comments


Wade

 
avatar