0
Posted 10/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Deadpool vs ?

Deadpool, op het moment waarschijnlijk wel dé rijzende ster van Marvel maakt in X-Men Origins: Wolverine zijn filmdebuut. Iets waar zijn vele fans nog steeds niet goed van zijn is hoe ze het personage hebben aangepakt. Ok het is en blijft een adaptatie maar dat was gewoon Deadpool niet meer op een gegeven moment! Alhoewel ik de scenes van Wade Wilson op het vliegtuig en in Afrika goed uitgevoerd vond. Reynolds had de humor van zijn personage duidelijk onder de knie en zegt al sinds de release van de Wolverine film dat hij het goed zal maken met de fans.

Gelukkig zal Deadpool in zijn eigen film namelijk wél de Deadpool die we kennen vanuit de comics worden! De zwarte humor, zijn monologen en het breken van de vierde muur zouden allemaal te pas komen als we Reynolds kunnen geloven. Dus dat is goed nieuws me dunkt.

Al dit hebben we jullie al eerder vermeld hier op Brainfreeze maar ik dacht jullie even een opfrissertje te geven alvorens te vermelden welke personages uit de Deadpool comics ook zouden kunnen verschijnen in de film als we de gossip van de NYCC mogen geloven. Logischerwijze zijn Blind Al (de ‘kamergenoot’ van Deadpool) en Patch (zijn opdrachtgever) alvast van de partij. Verder zouden enkele van zijn Weapon X ‘kameraden’ ook opdagen: Sluggo, Wyre, Ajax en Garrison Kane. Gerucht is dat het niet beperkt zou blijven tot deze personages maar ik betwijfel dat Weapon X’s Wolverine van de partij is.

Het raarste gerucht dat ik gelezen heb is dat er wel een ander lid van de X-Men een rol zal spelen in de film, en blijkbaar meer dan gewoon een cameo: Colossus. Ik zie niet direct in wat ie in een Deadpool film van belang zou hebben, jullie? Speculeer maar in de comments sectie.

Comments

comments


Wade

 
avatar