0
Posted 09/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Sinestro gossip

Brainfreeze heeft haar trouwe fans in het verleden al enkele keren nieuws en roddels gebracht i.v.m. de komende Green Lantern film. Vandaag is het weer zo ver. Ryan Reynolds heeft tijdens een promotie voor zijn film Burried meer los gelaten over de villain uit de film, niemand minder dan: Sinestro.

Zij die sites zoals IMDB in het oog houden hadden natuurlijk al langer gezien dat Mark Strong (Kick Ass, Rocknrolla) gecast is als Sinestro. De man heeft al aardig wat op zijn repetoire gezet de laatste jaren en heeft volgens Reynolds net dat wat Sinestro nodig heeft: sympathie opwekken bij het publiek. Maar laten we de man het in zijn eigen woorden zeggen:

“Mark’s going to bring something unique in that Sinestro is not just a villain. Sinestro’s someone that audiences are going to gravitate towards. Sinestro is someone that audiences – dare I say – are going to like. But there’s something very volatile and mercurial about him, and I think they’re going to see that as well. Mark Strong’s going to bring a depth to that character that I certainly have been impressed to see.”

Toen iemand voor de zoveelste keer vroeg wie er zou winnen in een gevecht: Deadpool of Green Lantern zei Reynolds:

“I’m going to go on record right now. In a battle of the wits, Green Lantern is a dead man. But in a battle of the body, I’m afraid Deadpool is going to expire.”

Comments

comments


Wade

 
avatar