0
Posted 09/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Batman walkthrough: Hush

Brainfreeze brengt je het zesde deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd als vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Hush:

Voor de gebeurtenissen van Batman R.I.P. is er nog een ander duister figuur die Bruce Wayne wilt vernietigen: Hush. Deze heeft zijn gezicht chirurgisch laten aanpassen om op Bruce Wayne te lijken. Zo hoopt hij Batmans identiteit te stelen. Catwoman neemt hem echter gevangen en Hush wordt opgesloten in Wayne Tower. Hier wordt hij bezocht door Damian voor wie het een manier is om toch nog bij zijn vader te zijn. Hush ontsnapt echter en overtuigt de wereld dat hij de echte Bruce Wayne is. Na een tijd probeert hij een bondgenootschap aan te gaan met Ra’s al Ghul maar wordt tegen gehouden door Tim Drake die gebruik maakt van een van Bruce Wayne zijn failsafes: namelijk dat Tim Drake Bruce Wayne zou vervangen als CEO van Wayne Enterprises.

Te lezen TPB’s:

  • Batman: Heart of Hush
  • Batman: Streets of Gotham Vol. 1 Hush Money
  • Batman: Streets of Gotham Vol. 2 Leviathan
  • Batman: House of Hush

Comments

comments


Wade

 
avatar