0
Posted 08/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Walking Dead everywhere

Je kunt tegenwoordig geen comicsite meer bekijken zonder iets te lezen over het immer populaire Walking Dead. Face it, de reeks is dan ook gewoon beregoed! Zombies, horror en totale hopeloosheid zijn iets wat iedere comic geek graag blijkt te lezen. Voeg er dan de lekker creepy sfeer aan toe die de zwart wit tekeningen het verhaal geven en je hebt een best-seller reeks.

Eerder al werd aangekondigd dat deze graphic novel het televisie medium ook zal infecteren met zombies en uit wat yours truly al gezien heeft gaat het daar ook een enorme hit worden. Maar blijkbaar zijn er nog niet genoeg Walking Dead op de wereld want schrijver Robert Kirkman kondigde aan dat de zombies uit zijn graphic novels ook naar roman omgezet zullen worden.

Kirkman zelf zal enkele ideeën uitpennen voor een trilogie van stand-alone verhalen (wat wilt zeggen dat ze zich in het Walking Dead universum afspelen maar de personages uit de graphic novels er niet aan te pas zullen komen). Deze ideeën zouden dan uitgewerkt worden door schrijver Jay Bonansinga (Oblivion, The Sleep Police). De drie boeken zouden ergens in 2011 moeten uitkomen.

Comments

comments


Wade

 
avatar