0
Posted 08/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Ghostbusters 3?

Je hoort vaak: “Waarom is er nooit een derde Ghostbusters film gemaakt?”. Het antwoord hierop is eigenlijk zeer simpel: Bill Murray heeft een veto recht. Als hij het script niet goed genoeg vindt of de regisseurs visie hem niet aanstaat dan gaat het gewoon niet door. Toch geeft Dan Akroyd niet op en wordt er blijkbaar nog steeds aan scripts gewerkt en heeft de man zelfs al sequels in gedachten. Hier is wat hij zei tegen Vanity Fair:

“I think [Bill Murray] was concerned that the writing on Ghostbusters 3 by these guys [Gene Stupnitsky and Lee Eisenberg] would not be up to standard, but I can tell you firsthand, I’m working on the script now and those two—Stupnitsky and Eisenberg wrote Bill the comic role of a lifetime, and the new Ghostbusters and the old are all well represented in it… we have a strong first draft that Harold [Ramis] and I will take back, and I’m very excited about working on it.”

Wat ik hier uit opvat is dat er nog niet echt een concreet script is geschreven aangezien Akroyd en Ramis nog moeten samenkomen om er aan te beginnen werken. Noem mij gerust een cynicus maar misschien is de brave man een beetje te optimistisch? Zou jammer zijn, omdat ik de drie oude knarren nog wel eens in actie had willen zien. Het enige dat misschien zou tegensteken is dat Akroyd een jonge generatie Ghostbusters wilt introduceren:

“Now my character’s eyesight is shot, I got a bad knee, a bad hip—I can’t drive that caddy anymore or lift that Psychotron Accelerator anymore, it’s too heavy. We need young legs, new minds—new Ghostbusters; so I’m in essence passing the torch to the new regime, and you know what? That’s totally okay with me.”

Comments

comments


Wade

 
avatar