0
Posted 08/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Captain America: Super Soldier

Het is alom geweten, als er een superhelden film komt dan volgt er zo goed als altijd een game over de superheld in kwestie. Soms zelfs voordat de film al uit is. Captain America krijgt bij deze zijn eerste eigen next gen game (vermoedelijk voor ps3, xbox360 en wii). Eerder al was Cap een speelbaar personage in de Ultimate Alliance games en de aankomende Marvel vs Capcom 3.

Sega, die ook de Iron Man 2 game maakte, zal aan deze Cap game werken en heeft al enkele tekeningen laten lekken. Christos Gage (Deadshot, Batman: Legends of the Dark Knight) zou het script pennen voor deze game.

Misschien dat we via de plot van deze game meer weten over de plot van de film? Mogelijk, maar laten we gewoon afwachten. De plot van de game is als volgt:

Captain America infiltreert Hydra’s mysterieuze versterkte basis en vecht daar tegen de minions van Red Skull waaronder Iron Cross en Amina Zola (en dus al diens creaties). Voor meer zie de bijgevoegde foto’s.

Qua gameplay wist Sega te zeggen dat ze de game benaderen als een soort 3D beat ’em up met acrobatentoeren en dat Cap zijn schild zal gebruiken om te gooien, te verdedigen en noem maar op.

Comments

comments


Wade

 
avatar