0
Posted 08/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman walkthrough: Battle for the Cowl

Brainfreeze brengt je het vijfde deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd zoals vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Battle for the Cowl:

Nu Batman er niet meer is, kenen de criminelen van Gotham een gouden periode. Dus besluiten Dick Grayson, Jason Todd en Tim Drake te vechten over het recht om de nieuwe Batman te worden. Uiteindelijk wordt Dick de nieuwe Batman terwijl Tim Red Robin wordt en Jason de nieuwe Red Hood. Dick besluit ook om zijn mentor’s zoon, Damian, onder zijn hoede te nemen als de nieuwe Robin. Een samenwerking die in het begin echter moeilijk blijkt te gaan. De nieuwe Batman heeft ook even moeite om zich aan te passen en zijn plek te vinden in the Justice League.  Ondertussen begint Black Mask de onderwereld van Gotham over te nemen en starten Penguin en Two-Face ook hun eigen campagnes. Dick verslaat echter Black Mask en deze blijkt Jeremiah Arkham zelve te zijn.  Batman & Robin vechten zij aan zij tegen Red Hood en zijn sidekick Scarlet. Deze vormen samen een donkere versie van Batman&Robin, ze straffen criminelen naarmate de gradatie van hun misdaad.  Kwestie van de dingen nog moeilijker te maken worden ze alle vier achterna gezeten door een huurmoordenaar genaamd Flamingo. Later vermeldt een gevangengenomen Jason Todd aan Damian dat Dick het lichaam van zijn vader heeft en dat hij hem al lang terug had kunnen brengen in een Lazarus Pit.

Te lezen TPB’s:

  • Batman: Battle for the Cowl
  • Batman and Robin Vol. 1
  • Batman: Long shadows
  • Batman: Life After Death
  • Justice League: Team History

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be