1
Posted 07/10/2010 by Malkavian in Comics
 
 

X-Men Destiny

Games gebaseerd op comics zijn er genoeg. Goede games is weer een volledig ander paar mouwen. X-Men Legends was een leuke Hack & Slash RPG, Ultimate Alliance dat daar uit voort vloeide kon me ook wel bekoren. Maar op dit moment staat Batman Arkham Asylum boven aan de lijst van beste comic games. Misschien gaat X-Men Destiny daar verandering in brengen.

Toegeven er is weinig, maar dan ook heel weinig bekend over de nieuwe game X-Men Destiny. We weten zelfs niet welk soort van game het gaat worden. Gaat het een Platformer, Puzzle game, Shooter, RPG of gaan we Pokemon-gewijs de meeste mutanten moeten verzamelen? Geen idee. Het enige dat we op het moment weten is dat de titel in de herfst van 2011 uitgebracht wordt door Activision, dat samen werkt met Silicon Knights (Eternal Darkness op Gamecube). Het verhaal door Mike Carey (schrijver van de X-Men Legacy comics) wordt geschreven. En dat IGN.com de exclusieve teaser heeft mogen vrijgeven, die schotelen we dan ook lekker voor.

Zoals je ziet een heel mooie teaser, maar veel weten we er nog niet mee. Persoonlijk hoop ik op een RPG van het Dragon Age Origins Niveau, waar je zelf een nieuwe Mutant kunt spelen en RPG gewijs kunt kiezen uit enkele basic krachten. Om die dan door te levelen verder uit te bouwen naar een Omega level mutant. Hell yeah, kzie het zo al voor me. Nu hopen dat X-Men Destiny zo is, anders ga ik teleurgesteld zijn. Silicon Knights ‘s Eternal Darkness was een van mijn favoriete games op de Nintendo GameCube, dus dat geef me al wat vertrouwen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian