0
Posted 07/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Superman Hollywood Gossip

Nu dat bekend is gemaakt dat Zack Snyder (Watchmen, 300) de Superman reboot van Christopher Nolan zal regisseren blijven er maar meer roddels komen. De meeste niet eens de moeite om te vermelden: Clive Owen als Jimmy Olson …

Toch is er één bij die geen fundering heeft maar toch wel interessant is voor yours truly. Een roddel die te maken heeft met de vilain in deze reboot. Op IMDB staat nog steeds dat het om Lex Luthor en Brainiac gaat maar je hoort meer en meer dat het General Zod zal worden! Eerder al speelde Terence Stamp deze rol in Superman II. Hou wel in gedachten beste lezers: dit is een roddel en dus onbevestigd.

Voor zij die het misschien nog niet gelezen hadden, geef ik nogmaals de synopsis die al enige tijd op IMDB staat:

“Super powered Clark Kent has travelled the world for years as a journalist trying to find his place in the world. Arriving in Metropolis, he realises his place and potential as the world’s greatest hero: Superman. An immediate hero, he soon comes across the path of Lex Luthor, a business mogul who owns almost all of Metropolis through corrupt and illegal methods with the help of crime syndicate Intergang. Their battle is soon disrupted by the dramatic appearance of an alien ship and Brainiac, a rogue alien super computer who has come in search of an all powerful crystal. He recognises Superman as the owner of the crystal revealing his origin as an alien and holds the world to ransom in exchange for the crystal. Superman must find the strength to defeat Brainiac by using the full extent of his powers, will and hope for humanity and discover his true origins to become the greatest hero of them all.”

Comments

comments


Wade

 
avatar