0
Posted 07/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman walkthrough: Vaarwel Batman

Brainfreeze brengt je het vierde deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd zoals vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Vaarwel Batman:

Met de naam Wayne gelinkt aan een groot schandaal trekt Bruce Wayne zich terug in Wayne Manor waar hij een geheime kamer vindt en een mysterieuze oude Batman cape met de woorden ” Barbatos” en “Thomas” op de muur. Tijd om dit te onderzoeken is er echter niet doordat de New God Orion wordt neergeschoten in Metropolis. Batman gaat op onderzoek uit en wordt gevangen genomen door Darkseid die hem wilit gebruiken om een leger Batmannen te klonen. Gedurende een maand verzet Batman zich tegen Darkseid’s mind control en uiteindelijk ontsnapt hij. De klonen blijken echter niet opgewassen tegen de vele traumas die het origineel tijdens zijn leven heeft ervaren en de psychologische backslash vernietigt hen. Batman ontsnapt juist op tijd om Darkseid tegen te houden. Voor een keer in zijn leven besluit hij tegen zijn code in te gaan en gebruikt het wapen dat Orion heeft gebruikt om Darkseid te stoppen. Deze schiet hem echter met zijn Omega Sanction en Batman is gedoemd om een eindeloze cyclus van dood te ervaren.

Te lezen TPB’s/issues:

  • Batman #672 – 673
  • Final Crisis (HC)   
  • Batman #701   
  • Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader   

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be