1
Posted 06/10/2010 by Wade in Comics
 
 

More Osborn

Alles liep op rolletjes voor Norman Osborn na Civil War.  Hij werd leider van de Thunderbolts, kreeg medicatie om zijn gekke persoonlijkheid stabiel te houden, werd directeur van S.H.I.E.L.D. (dat hij hervormde in H.A.M.M.E.R.) en tenslotte werd hij The Iron Patriot.  Tot de gebeurtenissen van Siege ertoe leidden dat hij werd opgesloten in Marvel’s super gevangenis, The Raft.

Natuurlijk weet iedereen die Norman Osborn kent dat dit niet het einde is. Hij krijgt namelijk zijn eigen miniseries die vijf issues zal tellen. In deze serie zal Osborn pogen om te ontsnappen en terug de macht te krijgen die hij als zijn goddelijk recht ziet. Om dit doel te bereiken zal Osborn allianties aangaan met medegevangen, zolang deze nuttig blijken te zijn voor hem. Belangrijk nieuwtje nog: Spider-Man zou een cameo krijgen in de miniserie.

Comments

comments


Wade

 
avatar