1
Posted 06/10/2010 by ugh in Tv/Film
 
 

Emma Stone toch geen MJ

Emma Stone

Er zijn reeds meerdere nieuwsberichten gepasseerd op Brainfreeze over de nieuwe Spider-man reboot, maar er is toch nog minstens ééntje nodig. We hadden al gemeld dat Emma Stone in de running was om de rol van Mary-Jane op zich te nemen. Daaropvolgend dat ze gecast was in de nieuwe Spider-man film als Mary-Jane. En net  daar wringt het schoentje.

Dat nieuwtje was slechts half juist. Emma stone is inderdaad gecast in de productie, maar niet als Mary-Jane. Een officiëel nieuwsbericht van Columbia Pictures vermeldde dat Emma Stone gecast is als Gwen Stacy, het vrouwelijke hoofdpersonage. Volgens het bericht zou de vonk tussen Emma en Andrew Garfield (Peter Parker/Spider-man) zo opmerkelijk geweest zijn dat er geen twijfel mogelijk is over haar rol als Gwen. Hoewel we haar kennen als roodharige vamp, en waarschijnlijk vandaar de verwarring met de roodharige MJ, zou ze van nature blondharig zijn.

Hopelijk hoeven we komende maanden niet al te veel berichten meer te posten over dezelfde comicverfilming, maar het was toch nodig om vorige vergissing de wereld uit te helpen.

Comments

comments


ugh

 
avatar