1
Posted 06/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman walkthrough: Batman R.I.P.

Brainfreeze brengt je het derde deel van de Batman FAQ. Zelfde principe  als vorige keer wordt gehanteerd, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Batman R.I.P.:

Het duurde niet lang vooraleer Hurt en the Black Glove hun plan tegen Batman in werking zetten. Robin & Nightwing werden aangevallen door de Club of Heroes terwijl Hurt en de rest van de Black Glove de Batcave binnenvielen en Alfred K.O. sloegen. Als dat nog niet genoeg was, kidnapten ze  bovendien Jezebel ook nog.

Vervolgens gebruikt Hurt de mental trigger “Zur en Arrh” om Batman zijn geheugen te doen verliezen en laat hij vervalste documenten verspreiden dat Thomas Wayne een duister verleden heeft en zijn eigen dood in scene heeft gezet. Ze hadden echter Batman zijn psychologische conditionering onderschat, want Batman liep door de straten van Gothman in een kostuum gemaakt uit vodden en noemde zichzelf “the Batman of Zur en Arrh”. Deze onstabiele Batman bleek echter zeer effectief en versloeg alle Black Glove leden één voor één.  Hurt regelt vervolgens een confrontatie met Batman in Arkham en probeert hem van kaart te brengen met de onthulling dat Jezebel voor the Black Glove werkt en hij Thomas Wayne was. Dat liep niet zo goed af want uiteindelijk versloegen Batman en de Joker de rest van the Black Glove. Hurt ontsnapt en zweert dat hij Batman zal vermoorden als hij zijn kostuum nog eens zou aandoen.

Te lezen TPB’s:

  • Batman R.I.P.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be