2
Posted 05/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

This is Superman!!

Eerder meldde Brainfreeze jullie al welke regisseurs er in de running waren om de nieuwe Supermanfilm te regisseren. Gisteren werd aangekondigd dat niemand minder dan Zack Snyder (300, Watchmen) gekozen is! Als er één ding is dat we van Snyder weten is dat hij comics leest én begrijpt en we waarschijnlijk van een tweede draak zoals Superman Returns bespaard worden.

Wat Snyder precies zal doen met het personage en zijn wereld kunnen we enkel nog maar vermoeden maar me dunkt dat het sowieso de moeite waard zal zijn. Nu nog een geschikte acteur voor het hoofdpersonage vinden. Ik laat jullie alvast achter met de synopsis van Superman: Man of Steel.

Super powered Clark Kent has travelled the world for years as a journalist trying to find his place in the world. Arriving in Metropolis, he realises his place and potential as the world’s greatest hero: Superman. An immediate hero, he soon comes across the path of Lex Luthor, a business mogul who owns almost all of Metropolis through corrupt and illegal methods with the help of crime syndicate Intergang. Their battle is soon disrupted by the dramatic appearance of an alien ship and Brainiac, a rogue alien super computer who has come in search of an all powerful crystal. He recognises Superman as the owner of the crystal revealing his origin as an alien and holds the world to ransom in exchange for the crystal. Superman must find the strength to defeat Brainiac by using the full extent of his powers, will and hope for humanity and discover his true origins to become the greatest hero of them all.

Comments

comments


Wade

 
avatar