0
Posted 05/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman walkthrough: The Black Glove

Brainfreeze brengt je het tweede deel van de Batman FAQ. Hetzelfde principe  als vorige keer wordt gehanteerd: zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

The Black Glove:

De zogenaamde Ghosts of Batman, de copycat-Batmen van de GCPD, deden Batman vermoeden dat er iets ging gebeuren. Er moest wel een  organisatie achter zitten. The Black Glove maakte een akkoord met de Club of Heroes (superhelden gëinspireerd door Batman & Robin), een ontmoeting die slecht afliep voor de Club of Heroes. De man achter de Club (John Mayhew) bleek dan ook nog eens zelf een Black Glove lid te zijn. Michael Laine, de derde copycat-Batman doet ook zijn intrede in Gotham met een poging om Batman te folteren en vermoorden. Van hem komt Batman te weten dat de politie van Gotham in het geheim 3 Batmannen getraind heeft om hem te vervangen indien nodig. Doctor Hurt die eerder al eens met Batman samenwerkte had de drie mannen uitgekozen omwille van persoonlijke tragedies. Batman ontsnapt en zijn groeiende liefde voor Jezebel doet hem verlangen naar een leven zonder Batman.


Te lezen TPB’s:

  • Batman: the Black Glove

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be