3
Posted 03/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Uncanny X-Force

Over drie dagen lanceert Marvel haar nieuwste telg: The Uncanny X-Force. Op 6 oktober zal de eerste issue bij je plaatselijke comicdealer moeten liggen. Het geheel zal geschreven worden door Rick Remender (Punisher War Journal) en getekend door Jerome Opena (Wolerine: Flies to a spider) en Esad Ribic (Sub-Mariner: The Depths).

Het verhaal gaat als volgt:

“Wolverine beloofde Cyclops dat hij X-Force zou ontbinden maar een geheim genootschap dat niemand minder dan En Sabah Nur terug tot leven wilt wekken steekt hier een stokje voor. Dus richt Wolverine the Uncanny X-Force op om ze tegen te houden alvorens ze erin slagen een nieuwe Age of Apocalypse te starten.”

Het team zal bestaan uit leden die elk een duister verleden hebben maar die bereid zijn om het nodige te doen:

  • Wolverine;
  • Deadpool;
  • Archangel;
  • Fantomex;
  • Psylocke.

Het team heeft slechts één doel voor ogen: het geheim genootschap vernietigen en op welke wijze dan ook Apocalypse verslaan voordat hij terug tot leven komt …

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be