0
Posted 03/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Krijgt Parijs haar eigen Batman?

DC heeft veel in petto voor Batman komende maand december. Eerder al las u bij Brainfreeze dat er maar liefst negentien Batman-related issues uitkomen en nu komt ook nog eens het nieuws dat Batman internationaal gaat!

Na de gebeurtenissen in Final Crisis en The Return of Bruce Wayne, besluit Bruce Wayne om zijn levenswerk naar een hoger niveau te brengen. Batman Inc: een team superhelden, ieders gevestigd in een grote wereldstad die getraind worden door Bruce zelf en diens kleuren dragen. M.a.w. Batman die een legertje Batmannen gaat trainen.

In december zal David Hine (Final Crisis, Battle for the Cowl) Bruce Wayne in Parijs plaatsen waar hij de Franse regering probeert te overtuigen om één van zijn getrainde Batmannen in Parijs te laten opereren. De Fransen, die het sowieso al niet hoog op hebben met bemoeizuchtige Amerikanen, staan echter sceptisch tegenover het aanbod. Tot een aantal moorden voor onrust zorgen in Parijs.

Een gebeurtenis die Batman de kans zal bieden zich te bewijzen tegenover de Franse overheid en een kans biedt aan zijn Batman Inc. Ook zal Bruce de zogenaamde Nightrunner tegenkomen. Een parkour atleet die misschien wel de nieuwste Batman zou kunnen worden.

David Hines hoopt deze verhaallijn te integreren in de Azrael serie die haar voorspelde eindpunt nadert: de zelfmoord van het hoofdpersonage.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be