0
Posted 02/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Spidey reboot news

Eerder deze week meldde Brainfreeze u dat Emma Stone (Superbad, Zombieland) in de running is voor de rol van Mary Jane. Vandaag brengen we jullie zowel wat heuglijk nieuws en ronduit verontrustend nieuws.

Zoals altijd worden er nog enkele andere namen genoemd voor de rol van vrouwelijk schoon in de nieuwe film. Maar toch denkt ondergetekende dat deze dames meer in aanmerking komen om de rol van Gwen Stacy op te nemen en niet die van bijdehandse Mary Jane. Wat doet vermoeden dat Peter Parker in een driehoeksrelatie zou kunnen belanden met Mary Jane en Gwen Stacy. Onderstaande dames maken naar het schijnt ook kans op een rol in de film. Vermoedelijk allemaal voor Gwen Stacy:

  • Mia Wasikowska (Alice in Wonderland)
  • Georgina Haig (Underbelly)
  • Dominique McElligot (Moon)
  • Dianna Agron (Glee)

En dan nu voor het eerder vermelde verontrustende nieuws: de producers van de Spider-Man reboot verkiezen Venom als antagonist en de acteur die bovenop het lijstje staat zou niemand minder zijn dan Philip Seymour Hoffman (Red Dragon, MI3).

Nu vind ik deze man helemaal geen slechte acteur maar ik heb zo mijn twijfels of hij wel geschikt zou zijn om de rol van Venom op zich te nemen?

Het doet vermoeden dat ze  zich het vorige Venom-fiasco niet meer herinneren…

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be