0
Posted 02/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Ghost Rider gets cranked

Na drie jaar komt er dan toch een vervolg op de Ghost Rider film met Nicholas Cage. Heuglijk nieuws, want hier zat ik stiekem op te hopen. Met talent achter het roer van films als The Game en Crank  zou dit vervolg wel eens geheel anders kunnen worden dan de vorige. Het is alvast iets dat ondergetekende nieuwsgierig maakt.

De opnames starten eind november in Roemenië en Turkije. ?Nic Cage zal terug in de huid kruipen van Johnny Blaze maar men heeft nog steeds “de duivel” en “het vrouwelijk schoon” niet gecast. Met minder dan twee maanden vooraleer men begint te filmen is dit alvast geen goed teken.

Of deze duivel al dan niet Mephisto is, daar bestaat geen duidelijkheid over omdat hij in het script simpelweg “the devil” wordt genoemd. Peter Fonda is alvast niet meer van de partij dus is men volop op zoek naar een vervanger. Een vervanger die men blijkbaar gevonden heeft in de persoon van Ciaran Hinds (Rome, Munich). Zou zijn volgende rol The Prince of Lies worden? We kijken er alvast naar uit.

Om jullie toch met iets concreets achter te laten geef ik jullie een korte samenvatting van Ghost Rider 2:

“The story sees Johnny Blaze, aka Ghost Rider, hiding out in remote Eastern Europe and struggling to repress his curse. Blaze is recruited by a sect to take on the devil, who wants to take over his mortal son’s body on the boy’s birthday.”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be