0
Posted 01/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

The Unsinkable Walter Bean

First Second Publishing brengt ons een graphic novel voor alle leeftijden: The Unsinkable Walter Bean. Een verhaal over piraten door schrijver van schrijver Aaron Renier en tekenaar Alec Longstreth. Beide heren zijn mij onbekend maar ik heb hier een stukje van The Unsinkable Walter Bean gelezen en vond het best leuk en de tekeningen passen bij het verhaal. Al oogt het in het begin voor mij extreem kiddy.

Het verhaal is niet echt ingewikkeld om te volgen maar je wilt wel meer lezen:

De jonge Walter Bean moet voor zijn grootvader een kristallen schedel terugbrengen naar waar ie thuishoort en tijdens zijn reis zal hij zijn grootste angsten trotseren.

Op zich niet al te ingewikkeld maar het verhaal trekt je toch wat mee en de koddige, maar soms ook beetje donkere tekeningen, maken het al bij al een zeer genietbare graphic novel voor jong en oud. En piraten die een beetje een Monty Python-achtig aanvoelen.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be