0
Posted 01/10/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

New kid on the block

Na het produceren van films wilt de het productiebedrijf 1821 pictures zich nu ook gaan bezighouden met comics. Veel valt er omtrent dit project niet te vinden vermits het allemaal een beetje ‘hush hush’ is maar niemand minder dan Stan “the Man” Lee zal 1821 comics inhuldigen op de New York Comic-Con volgende week vrijdag 7 oktober.

Er zouden momenteel vier graphic novel projecten in gang geschoten zijn en 1821 heeft onlangs ook Arcana magazine overgekocht. Als je naar de afbeelding hier rechts kijkt, verwacht je iets semi-fantasyachtig of op z’n minst iets met een middeleeuwse feel.

Voor zij die niet bekend zijn met 1821 Pictures zijn hier enkele films die ze op hun palmares hebben staan:

  • The Invention of Lying
  • The Box
  • Veronika Decides to Die

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be