5
Posted 30/09/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Grote veranderingen voor Spider-Man?

De Spider-Man titel ondergaat sinds House of M wel enorm veel veranderingen. Soms kun je zelfs zeggen teveel. Zo waren MJ en Peter  nooit getrouwd, niemand herinnert zich nog dat Spider-man zijn  geheime identiteit onthulde, hij gebruikt terug webshooters, Harry Osborn en Aunt May leven terug, etc.

In november zal Dan Slott (Avengers: The Initiative) de Spider-Man titel overnemen en een nieuwe grote arc beginnen. Buiten enkele grote veranderingen in het leven van Spider-man (hierover straks meer) zal iedere issue ook groter worden. Iedere comic zal dertig pagina’s bedragen en 3,99 dollar kosten.

“Big Time” is de naam die men bij Marvel geeft aan de run van Slott, wijzende op de grote veranderingen die hij in petto heeft. Hij zal bijgestaan worden door drie tekenenaars: Marcos Martin, Stefano Casseli en Humberto Ramos. Slott neemt de titel over vanaf issue #648.

Een van de veranderingen die we gaan zien is dat iedere arc groots zal worden, bepaalde klassieke villains in een nieuw jasje gestoken worden en terug meer naar hun roots gaan. Zo zou de Hobgoblin terug mysterieuzer moeten worden en zien we ook enkele nieuwe villains opduiken in Spidey’s rogue gallery. Waaronder ook Mr Negative die geïntroduceerd werd in Brand New Day.

De grootste verandering is echter dat Peter Parker niet meer gewoon een job gaat hebben maar een echte carrière. Iets dat zijn leven wel totaal zou kunnen veranderen en ruimte brengt voor een nieuwe romance. Slott wilt de focus terug leggen op hoe slim Peter Parker is. Hij vindt een job in de wetenschappelijke sector, werkt aan gadgets voor Spider-Man en twee nieuwe kostuums. Waarvan het eerste binnen dit en zes maanden gebruikt zal worden.

Ook zei Slott enkele dingen waaruit men niet anders kan dan vermoeden dat Spider-mans krachten ook (weer eens) gaan veranderen. Vermoedelijk wilt hij enkele van Spider-mans verloren krachten terugbrengen zoals: night vision, regeneratie in een cocon en organische webschieters. Van dit laatste zijn we echter niet 100% zeker.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be