0
Posted 29/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Welcome Back Frank

Het zombie- en vampierengehalte in Marvel Comics zit precies eventjes op een verhoogje met niet alleen Wolverine als vampier maar ook Frank Castle (the Punisher) die nu al een tijdje rondloopt als de zogenaamde Franken-Castle.

Trouwe Punisher fans herinneren zich nog dat Castle tijdens Dark Reign geprobeerd heeft een einde te maken aan het leven van Norman Osborn en zo een plaatsje wist te verdienen op diens lijst. Achtervolgd door Dark Wolverine (Daken) en uiteindelijk verslagen in een gevecht tot de dood werd Castle gereconstrueerd door Morbius en The Legion of Monsters.

Weer tot leven gekomen als de Marvel versie van het monster van Frankenstein en met een Bloodstone in zich, besloot Frank wraak te nemen op de man die hem verslagen had: Daken. Na een succesvolle jacht, met enkele ingenieuze booby traps, wist Frank zijn prooi te vangen maar alvorens hij Daken kon afmaken werd hij door de borst gestoken door Wolverine en weer voor dood achtergelaten.

Maar in de preview voor het nieuwste issue zien we dat de titel niet meer de naam Franken-Castle draagt maar terug The Punisher. Alsook zien we in dezelfde preview een doodbloedende Franken-Castle zich terugtrekken op Monster Island en enkele panels later zien we een lichtjes verwilderde Frank Castle met maar 1 doel in ogen: wraak

Comments

comments


Wade

 
avatar