0
Posted 29/09/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Superman & Darren Aranofsky?

De geruchtenmolen draait op volle toeren omtrent Christopher Nolan’s Man of Steel film. Eerder al bracht Brainfreeze een bericht over een lijst van mogelijke regisseurs voor dit project. Inmiddels is Ben Affleck (Gone baby gone), die toen nog niet op de lijst stond, uit de race geworpen en is er een nieuwe naam die momenteel van boven op Nolan’s lijstje zou staan.

Darren Aranofsky (The Fountain, Requiem for a Dream) zou namelijk enkele keren bij Nolan en Warner Bros gezien zijn en is volgens nieuwtjes die Hollywood Reporter wist lost te peuteren momenteel dé grote kanshebber om Superman tot leven te bregen op het witte doek.

Aangezien hij bekend staat als een serieus regisseur, al zijn er evenveel mensen die zijn films haten als mensen die zijn films goed vinden zouden we ons dan aan een op z’n minst lichtjes donkere en realistisch aanvoelend Superman mogen verwachten. Gelijkaardig aan wat Nolan eerder al voor Batman deed.

Een even grote roddel die Aranofsky met zich meebrengt is: wie speelt Lois Lane? De man zou namelijk Natalie Portman (V for Vendetta, Thor) op het oog hebben voor deze rol maar enkel de toekomst zal het uitwijzen.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be