0
Posted 29/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Meer Lady Mechanika

Trouwe lezers zullen zich wel het vorige bericht ivm Lady Mechanika herinneren dat Brainfreeze bracht maar nu zijn er enkele nieuwe covers en art op ons los gelaten. Mits allen geïllustreerd zijn door niemand minder dan Joe Benitez is het wel eens de moeite deze met jullie te delen.

Issue #0 zal een exclusieve sketchbook sectie bevatten dus bestel zeker alvast je exemplaar.

Over het verhaal is niet veel meer gezegd maar ik quote hier even Joe Benitez:

“The mysteries surrounding private investigator LADY MECHANIKA and her origin begin to unfold as she heads to a rundown city known as Satan’s Alley. Located on the lower eastside, it is an area of town under siege by the presence of a murderous creature of unknown origin. While a weapons manufacturer has issued a reward for the unknown slayer, drawing a crowd of bounty hunters looking to cash in, Lady Mechanika’s purpose is far more personal—information that could lead to the truth about her creation.”


Comments

comments


Wade

 
avatar