1
Posted 28/09/2010 by Malkavian in Comics
 
 

The Walking Dead : Behind the Scenes

Als er één TV-serie is waar elke comic liefhebber voor ligt af te tellen, dan zal het wel The Walking Dead zijn. Deze ongoing Zombie reeks van Robert Kirkman loopt al enkele jaren en is enorm populair en steengoed. Elke vriend die ik de comics in de handen heb gegeven, laat ze niet meer los na het lezen van de eerste nummers. Een zombie verhaal waar de personages het belangrijkste zijn en niet de gruwel en horror.  AMC zal de eerste aflevering op Halloween (31 okt) uitzenden in Amerika en ik hoop dat de Belgische zenders zeer snel volgen. Hier alvast een 5 minuten durende special dat er alleen maar voor gaat zorgen dat je meer wilt.

Dat The Walking Dead enorm populair is blijkt uit het volgende filmpje. Een fan van de serie heeft een eigen intro gemaakt voor de serie. Van mij part mogen ze deze zelfgemaakte intro gebruiken. Knap stukje  montage waar enorm veel tijd in zit. Check it out!

THE WALKING DEAD “Opening Titles” from Daniel Kanemoto on Vimeo.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian