3
Posted 28/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Mary Jane is Easy?

Eerder werd al bekend gemaakt dat de Britse acteur Andrew Garfield (The Imaginarium of Doctor Parnasus) gekozen is om Tobey aguire te vervangen in de opkomende Spider-Man reboot. Wat dit gaat geven is nog af te wachten maar erger dan Tobey zal ie het allicht niet doen? (Sorry jongens maar Wade heeft na Spider-Man 3 maanden niets van Spidey meer willen horen dankzij Maguire en Eric Foreman) Gelukkig lijken ze deze reboot toch serieus te nemen.

Nu dat Spidey gecast is, hoor je natuurlijk meer en meer gefluister over wie zijn love interest gaat spelen: Mary Jane Watson. Ook al werd er vaak gefluisterd dat men eerst met Gwen Stacy zou afkomen maar de geruchten bevestigen het: Mary Jane zal haar Tiger vergezellen. Maar wie zal in het vel van deze roodharige natte droom van vele comicgeeks kruipen?

Het gefluister bij Sony zegt: Emma Stone (die redhead uit Zombieland, Superbad en Easy A).

Comments

comments


Wade

 
avatar