2
Posted 28/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Batman overkill?

Dc maakte haar plannen omtrent de Batman titels voor de maand december bekend: Grant Morrison ( All Star Superman) brengt ons de Japanse Batman, David Finch (New Avengers, Brightest Day) zal met the Penguin spelen, Scott Snyder (Human Torch, American Vampire) zal dan weer dieper graven in de geschiedenis van Gotham city terwijl Pete Tomasi verder gaat met zijn introductie van the White Knight.

Met een kleine negentien Batman related issues die in december bij je plaatselijke comicdealer gaan liggen, vind deze fan het een klein beetje overkill. Er zit ook een klein geniepig stemmetje in mijn achterhoofd dat zegt: “Heeft DC dan echt geen andere interessante superhelden meer?”. Beste mede-geeks, begrijp me absoluut niet verkeerd: Batman is mijn favoriet bij DC maar hij is niet het enigste interessante personage die er in hun universum rondloopt. Hopelijk brengt o.a. de Green Lantern film hier verandering in.

Comments

comments


Wade

 
avatar