0
Posted 27/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Superman talks

Zoals de meeste onder jullie wel al zullen weten gaat Christopher Nolan, de man achter Batman Begins en the Dark Knight, de nieuwste Supermanfilm producen en ook meewerken aan het script. Warner Brothers en DC hopen dat hij zijn ‘magie’ kan doen voor Superman zoals hij eerder al tweemaal deed voor Batman.

Persoonlijk vind ik dat de mans veelal grimmige films misschien niet passen bij het meer brave karakter van Superman (helaas, Wade is nooit een fan geweest van Superman) maar misschien is dit net wat Superman nodig heeft om van zijn imago vanaf te geraken? Yours truly kijkt er alvast naar uit.

Onlangs zijn er tevens enkele namen gelekt die Nolan graag als regisseur zou willen zijn voor zijn The Man Of Steel: Tony Scott, Matt Reeves, Johnathan Liebesman, Duncan Jones en mijn persoonlijke favoriet uit het lijstje Zack Snyder.

Comments

comments


Wade

 
avatar