0
Posted 27/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Meer DC verfilmingen in aantocht?

Ok, dit gebeurt wel vaker dat een studio grote praat verkoopt en ideeën verkoopt als zijnde nieuwsfeiten maar deze is de moeite wel waard en geloofwaardig ^^

Recentelijk op een persconferentie zei Warner Bros CEO Barry Meyer dat DC een steeds grotere rol zal gaan spelen in de studio. beste lezer, je leest het correct: méér films omtrent DC’s superhelden. Om te beginnen weten we al langer dat er nog een derde Batman film komt, dat Christopher Nolan de nieuwe Superman leidt en dat er een Green Lantern film in de zalen komt binnenkort.

Deze ‘announcement’ doet yours truly echter vermoeden dat Warner Bros een vervanger zoekt voor de geldkoe die naar de naam Harry Potter luistert. Onze schriele Britse tovenaar brengt namelijk veel geld op voor de studio en ze willen dit gat natuurlijk vullen. Een naam die ik her en der al heb horen vallen om dit gat mede op te vullen is niemand minder dan The Flash ^^

Comments

comments


Wade

 
avatar