0
Posted 26/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Stan Lee’s What If … ?

Vergeet even dat we nog geen issue 199 gezien hebben maar Marvel heeft bekend gemaakt dat What If …? #200 gepend zal worden door niemand minder dan Stan ‘The Man’ Lee, althans het zogenaamde back-up story mits Marc Guggenheim en Dave Wilkins het project leiden.

Voor zij die niet weten wat exact een What If … ? juist inhoudt even een korte uitleg: deze verhalen nemen bepaalde sleutelelementen in het Marvel Universe maar veranderen een gebeurtenis zodat het anders afloopt, bijvoorbeeld wat zou er gebeurd zijn als Xavier en niet Magneto de bad guy geworden was?

De huidige titel voor dit issue is What if Norman Osborn Won the Siege of Asgard?” het verschil zou er in liggen dat Sentry the Void onder controle kan houden zodat Doom en de X-Men samen strijden tegen The Iron Patriot.

Lee echter zal samenwerken met Dale Eaglesham aan “What if the Watcher Murdered Galactus?” een twist op zijn orignele verhaal “The Coming of Galactus”

Comments

comments


Wade

 
avatar