2
Posted 26/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Marvel Vs. Capcom 3

Marvel en Capcom bombarderen het internet maar met filmpjes van hun drie nieuwe bevestigde speelbare personages: Spider-Man, X-23 en Albert Weskler uit Resident Evil. Als fan van deze serie was het leuk om te zien dat ze Spidey zijn movelist eindelijk hadden aangepast i.p.v. gewoon de animaties uit de vorige games een beetje te hebben opgepoetst.

Spidey Marvel vs Capcom

Zoals u ziet uit bovenstaand filmpje ligt de nadruk bij Spidey vooral op acrobatentoeren en kan hij, vanzelfsprekend, zijn vijanden in een web vangen. Fans hadden eerder schrik dat hun Friendly Neighbourhood Spider-Man niet in het roster van speelbare personages zou komen mits de rechten hiervoor bij een ander bedrijf zouden gelegen hebben … maar zoals u ziet is Spidey van de partij and ready to kick some ass.

X-23 Marvel vs Capcom

Toen ik las dat X-23 deel zou uitmaken van de game had ik schrik dat ze gewoon de moves van Wolverine (uiteraard ook speelbaar personage) zou krijgen maar dan iets aangepast. Uit bovenstaand filmpje kun je echter concluderen dat men haar een eigen set moves gegeven heeft en niet gewoon die van haar vader. Al had ik liever She-Hulk, Black Widow of Elektra gezien in deze game ziet het er naar uit dat X-23 niet zal teleurstellen.

Albert Weskler Maverl vs Capcom

Daar ik niet echt bekend ben met de Resident Evil games wist ik niet goed wat ik me hierbij moest voorstellen maar het ziet er naar uit dat hij een puur melee vechter wordt. Hard shotten en raak slaan met de vuisten.

one more for the road

Zie onderstaande tabel voor meer reeds-bevestigde personages:

Marvel characters Capcom characters
Captain America (Classic attire) Albert Wesker (Resident Evil 5 attire)
Deadpool (Classic attire) Amaterasu
Doctor Doom (Classic attire) Chris Redfield (Resident Evil 5 attire)
Dormammu (Defenders Vol.3 appearance) Chun-Li (Street Fighter IV attire)
Hulk (Classic Savage appearance) Dante (Devil May Cry 3 attire)
Iron Man (Extremis armor) Felicia
Spider-Man (Classic attire) Morrigan Aensland
Super-Skrull (Classic attire) Ryu (Street Fighter IV attire)
Thor (Reborn armor) Trish (Devil May Cry 2 attire)
Wolverine (Astonishing X-Men attire) Tron Bonne
X-23 (New X-Men attire) Viewtiful Joe

Comments

comments


Wade

 
avatar