1
Posted 26/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Lady Mechanika: nieuwste van Aspen

Aspen Comics brengt ons haar nieuwste serie, van schrijver/tekenaar Joe Benitez en Aspen’s Peter Steigerwald: Lady Mechanika.

Het verhaal speelt zich af in Groot-Britanië aan het eind van de eeuw, een periode waarin de occulte en bovennatuurlijke verschijnselen een donkere schaduw over onze maatschappij werpen. Slechts een persoon is slim genoeg om al deze verschijnselen te ontcijferen en het mysterie weg te werpen met een arsenaal aan high-tech gadgets en oncenventionele wetenschap, een prive-detective gekend als Lady Mechanika.

Maar het echte mysterie in de reeks zou zich vooral draaien rond de origine van deze mysterieuze half-machine half-mens, ze weet echter niet wie ze is en waar ze vandaan komt (het klinkt enorm bekend in de oren). Dus trekt ze er op uit niet alleen om deze occulte gebeurtenissen te bestrijden maar ook om te ontdekken wie zij is en waar ze vandaan komt, iets dat Benitez wist te zeggen mogelijk tot haar einde zou kunnen leiden.

Comments

comments


Wade

 
avatar