1
Posted 24/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Locke & Key on tv?

locke & key

locke & key

Fans van Joe Hill’s Locke & Key, houd je vast aan je zetel :

Niet alleen kunnen ze zich nog verwachten aan het vierde volume Keys to the Kingdom en enkele one-shots zoals Kodiak, Fox heeft onlangs een serie op start gebracht die verdacht deed denken aan het geweldige Locke & Key. En wanneer hem voor meer info gevraagd werd bevestigde auteur Joe Hill het: Locke & Key komt naar onze televisieschermen.

En ze menen het duidelijk bij Fox als je ziet naar het team dat ze samengesteld hebben om aan deze serie te werken: Steven Spielberg’s Dreamworks TV als co-producer, Fringe co-creators Alex Kurtzman en Roberto Orci als ontwikkelaars en Josh Friedman ( Terminator: The Sarah Conner Chronicles) als schrijver.

Fans van de serie mogen op beide oren slapen: Fox heeft Joe Hill gevraagd mee te werken aan deze serie ^^

Comments

comments


Wade

 
avatar