1
Posted 22/09/2010 by Lav in Comics
 
 

reMIND – Jason Brubaker

De naam Brubaker klinkt u allicht wel bekend in de oren, maar verwar deze auteur/artiest niet met Ed Brubaker, er bestaat geen familiale band tussen de twee.

Jason Brubaker is de maker van reMIND, een Graphic Novel dat momenteel nog steeds een Work in Progress is. Zijn eerste 2 chapters kan je al lezen op zijn blog (http://www.remindblog.com/). Daar kan je ook zijn werk opvolgen via de regelmatige updates die hij maakt.

Het verhaal gaat over een meisje, Sonja, dat alleen met haar kat in een lichttoren woont. Het stadje zelf is, in tegenstelling tot Sonja haar ongeloof, helemaal in de ban van de legende van een “lizardman”.

Op een dag is Sonja’s kat plots spoorloos maar wanneer ze deze terug vindt zal haar leven niet meer hetzelfde zijn.

De artwork is zeker verzorgd, er heerst een aangenaam speels sfeertje waardoor het leuk blijft om te lezen.

Ik ben tot dus ver wel enorm onder de indruk van het werk van deze beginnende Graphic Novelist. Het is zeker de moeite waard om dit werk in het oog te houden, tussen februari en maart 2011 is de eerste print (hardcover) gepland.

Comments

comments


Lav

 
avatar