0
Posted 22/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Avengers Animated

Binnenkort kunnen onze eeuwig trouwe beeldbuizen The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes weer verwelkomen. De nieuwe reeks gaat namelijk op 20 oktober in première op Disney XD.

Maar eerst trakteert Marvel haar fans op wel 20 micro-episodes (van ongeveer 5,5 minuten duur) die de kijkers meer informatie over ieder lid van het Avenger team moet bieden op vlak van achtergrond, aartsvijanden, gebeurtenissen die voorafgaan aan het Avenger Initiative, … Deze kunnen vanaf 22 september bekeken worden op Disney XD of online op: marvel.com en disneyXD.com/avengers.

Het verhaal gaat als volgt: Captain America,, the Hulk, Iron Man, Wasp en Hank Pym/Ant Man, hebben ‘s werelds meest gevreesde super villains achter slot en grendel gegooid en het leven is goed. Tot er een system black out is in de gevangenis en alles super villains ontsnappen en iemand deze terug te pakken moet krijgen.

Een taak veel te groot voor slechts 1 superheld dus vormen Cap, Tony, Bruce, Hank en Wasp the Avengers om zo hun krachten te bundelen en deze bedreiging te bevechten. Hun eerste uitdaging zal zijn om Graviton tegen te houden als deze achter Nick Fury zit en chaos met zich meebrengt …

Comments

comments


Wade

 
avatar