0
Posted 21/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Avengers: Man’s best friends

In het nieuwe nummer van Chris Eliopoulos teamen de Avengers tezamen met Lockjaw en zijn trawanten tegen een invasie van draken onder leiding van ene Fin Fang Foom.

Avengers vs Pet Avengers wordt een vier issue-limited series waarin Lockjaw een oproep beantwoordt van de Avengers wanneer deze zich in een heus ongemakkelijke toestand bevinden: iemand heeft hen namelijk verandert in kikkers en ze staan machteloos tegenover een invasie van draken die zich eeuwenlang ondergronds hebben schuilgehouden.

Het is dus aan de Pet Avengers om de aarde te redden van deze draken die wereldwijde chaos en destructie veroorzaken in hun zoektocht naar een mysterieus artefact dat zich nog steeds ondergronds bevindt. De draak Lockheed merkt op dat er aan zijn loyaliteit getwijfeld wordt nu zijn soortgenoten hun invasie begonnen zijn.

Tekenaar Ig Guara (Word War Hulks) en Eliopoulos bevestigde dat deze serie zich zal focussen op Lockheed en zijn interne strijd: blijft hij trouw aan zijn team en zijn vrienden of vecht hij samen met zijn soortgenoten?

Comments

comments


Wade

 
avatar