0
Posted 20/09/2010 by Wade in Comics
 
 

T’Challa verhuist – Black Panther: Man Without Fear

Black Panther

Black Panther

Eerder deze maand kondigde Marvel aan dat de Daredevil reeks een nieuwe naam zou gaan dragen, namelijk Black Panther: Man without fear, beginnende met issue  in december. Het team achter deze vernieuwing wordt schrijver David Liss (gekend van o.a. de historische romans A conspiracy of paper, Whiskey Rebels en The Devil’s Company) het geheel zal getekend worden door Francesco Francavilla die eerder al werkte aan Green Hornet: Year One, Zorro: Year One en Kato.

Wanneer Liss gevraagd werd wat hij graag wilt doen met deze reeks zei hij dat hij T’Challa meer menselijk wilt maken en minder het mysterieuze figuur die zich steeds op de achtergrond bevindt zoals in de verhalen van Christopher Priest. Francavilla werd dan weer meer geïntrigeerd door het concept van een man die zich moet bewijzen in een territorium dat niet het zijne is, een fish-out-of-water situatie beetje, maar beiden willen het Coming to America concept vermijden. Het wordt dus niet T’Challa die naar de Bronx komt en veramerikaniseert, ze willen trouw blijven aan de roots van het personage

Comments

comments


Wade

 
avatar