0
Posted 20/09/2010 by Wade in Comics
 
 

Dick versus Clark

SUPERMAN/BATMAN #76

SUPERMAN/BATMAN #76

Schrijver Judd Winick en tekenaar Marco Rudy besloten om het Dick Grayson als nieuwe Batman moeilijk te maken met een nieuwe story arc omtrent Batman en Superman. Ze plaatsen de jonge Batman namelijk meteen recht tegenover Superman, the Man Of Steel.

Ze springen terug in de tijd na Final Crisis, een periode waarin Clark het verlies van zijn vriend Bruce verwerkt en Dick Grayson zijn Nightwing identiteit laat vallen en in de voetstappen van zijn mentor treedt. Maar het eerste obstakel voor deze jonge Batman is Superman tot er een nieuwe buitenaardse bedreiging neerstrijkt in Gotham City.

Kunnen Dick en Clark het aan om samen te werken? Zijn deze nieuwe Batman en Superman nog steeds World’s Finest? Kunnen zij Gotham City redden van deze bedreiging? U kun het lezen in het nieuwe issue op 22 september ^^

Comments

comments


Wade

 
avatar