0
Posted 02/09/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

Must see: véél ‘Batman: Arkham City’ screenshots

Onlangs werd de sequel van ‘Batman: Arkham Asylum’ aangekondigd. De eerste details over die game kan je nog steeds hier lezen. Nu zijn er echter heel wat screenshots van de game verschenen, en die zijn werkelijk fenomenaal te noemen. Je ziet nieuwe personages als Two-Face en Catwoman, maar ook de nieuwe outfit van Harley Quinn, maar vooral veel actieshots. Het ziet er ook naar uit dat de game er grafisch nóg sterker uit ziet, kijk maar naar die shot waar Batman over de straten van Gotham aan het zweven is. Wachten tot volgend jaar wordt moeilijk. Zeker als je weet dat Rocksteady ook heeft bevestigd dat er een multiplayer modus in de game zit. Batman got game.

Klik hier om de screenshots te zien


Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar