0
Posted 28/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Vandaag is het “Read Comics In Public Day”

The Boys #34

The Boys #34

Jup, je leest het goed. Vandaag, Zaterdag 28 Augustus 2010 is het “Read Comics In Public Day”. En dat steunen we natuurlijk volledig.

Het is eigenlijk beetje een rare dag, ik lees altijd overal mijn comics. Op de trein, in de wachtzaal, op werk, in bad, op het toilet (Best Reading Spot Ever), zelfs op het nachtkastje ligt een stapel comics. Ik schaam me niet omdat ik een comic “in public” lees. Waar ik wel op let is dat ik geen al te gore comic zit te lezen, Garth Ennis The Boys met de mooie Nazi-vlag op de cover, daar kijk ik een beetje mee uit. Maar Spider-man, X-Men, Green Lantern, Teen Titans, alles smijt ik omhoog en laat ik aan de ganse wereld zien.

Wat ik wel niet heb is bewijs en daarvoor is de “Read Comics In Public Day” wel ideaal. Als je vandaag ergens een comic zit te lezen, laat iemand dan een foto nemen en stuur die naar malkavian [AT] Brainfreeze.be en dan maak ik hieronder een mooie verzameling van Comic Fans.

Dus buiten het feit dat de comic centraal staat vandaag is het voor mij een dag als een andere :) Maar toch, spread the word :D

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian