0
Posted 26/08/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

Marvel komt met ‘Iron Fist’-film!

In een bericht van Deadline New York kunnen we lezen dat Marvel van plan is om een live-action film te maken rond Iron Fist, een meester in de gevechtsporten die ooit tegen een draak vocht, won, en als gevolg onverwoestbare vuisten heeft. Iron Fist is een held met meerdere gezichten, maar het meest bekende en recente is zonder twijfel dat van Daniel Rand, die samen met Luke Cage aka Power Man als ‘Heroes for Hire’ tegen de misdaad vecht. Iron Fist is nu niet meteen de meest herkenbare Marvel-held, maar nu Disney eigenaar is van Marvel, is er wel ruimte voor iets meer obscure heldenprojecten. Een mens zou zich wel beginnen afvragen of er niet stilaan een saturatie is in het genre. Het aantal aangekondigde projecten blijft maar groeien.

We kunnen ook meedelen dat er al een schrijver is voor de film. Het gaat hier om Rich Wilkes, die eerder de eerste xXx-film pende (die actieprent met Vin Diesel). Hij heeft ook net het script afgewerkt voor de biopic rond Mötley Crüe, The Dirt.

Luke Cage en Danny Rand, aka Power Man en Iron Fist. Heroes for Hire.

Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar