0
Posted 26/08/2010 by Mojo in Comics
 
 

Anime Spotlight : Bleach

Een coole serie over Ichigo, een 15-jarige jongen die voor een of andere reden, ons onbekend, geesten kan zien.  Maar wat je wel kan vermoeden is dat voor een normale schoolgaande jongen meer een pak last is dan een zegen.

De serie gaat aan het rollen wanneer Ichigo in contact komt met Rukia, een Shinigami (Deathgod) die naar onze dimensie gestuurt is om Hollow (kwaadaardige geesten) uit te roeien.  Rukia, die op dat moment de strijd echter aan het verliezen tegen de Hollow. Transfereert als laatste wanhoopsdaad al haar krachten naar Ichogo, wat hem in een veel krachtigere shinigami veranderd dan Rukia.  De transfer, die normaal een tijdelijk effect had moeten zijn is dan ook veel permanenter van aard.

Verwacht je in deze reeks aan epische gevechen en kijk hoe de hoofdpersonages evolueren in het verloop ervan. Bleach is zeker aan te raden als je een serie zoekt met veel actie en met de nodig humor. De volledige episode lijst is hier te vinden op wikipedia samen met nog andere leuke weetjes over de reeks.

Comments

comments


Mojo

 
avatar