0
Posted 18/08/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

Het einde voor ‘Daredevil’?

In een artikel van digitalspy kunnen we lezen dat #512 van ‘Daredevil’, de conclusie van de ‘Shadowland’ miniserie, de laatste issue is voor Matt Murdock. Nu, iedere comic-lezer weet dat woorden als ‘laatste’ of ‘dood’ in dit medium met een kilo zout moeten worden genomen, en alles wijst er op dat dit ook hier weer het geval is. Bleedingcool hint al naar een ‘Man Without Fear’ serie voor december. Misschien heeft Murdock het wel gehad als Daredevil, maar niets weerhoudt schrijvers ervan om de titel een frisse start te geven met iemand anders onder het masker. Een ‘Daredevil’ #1 is waarschijnlijk niet ver weg. Thematische conclusie, ja. Einde? Hoogstwaarschijnlijk niet. Het werk van o.a. Frank Miller, Brian Bendis en Ed Brubaker hebben ervoor gezorgd dat Daredevil één van Marvels belangrijkste reeksen is geworden, dus snel zullen we die niet zien verdwijnen.

Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar