2
Posted 18/08/2010 by Bram Ryckaert in Comics
 
 

Batman als White Lantern?

Op de DCU Source blog zien we een opmerkelijke post. De cover voor Brightest Day #13-14, getekend door David Finch, is er eentje waar Batman een White Lantern is. Bats is een gegeerde kandidaat voor krachtringen, want eerder werd hij al als kandidaat voor het Green Lantern Corps gezien, en recenter kwam er een gele ring naar de Caped Crusader. Wat zien jullie hier achter? Wordt dit een echte verhaallijn, of gaat het weer om een gimmick? Eén ding is zeker, Geoff Johns (schrijver van ‘Green Lantern’) geilt op Batman in Lantern-outfits. Hieronder even de Bats Color Rainbow:

Gimmick of niet, het artwork is verdomd stoer.

Batman als Green Lantern, dat is net de Paus als pooier: dat werkt niet.

Als Sinestro Corps-lid had ik hem wel graag gezien.

Comments

comments


Bram Ryckaert

 
avatar