1
Posted 17/08/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Ratchet & Clank comic in September

Enorm veel games krijgen een comic reeks. De ene al wat beter geslaagd dan de andere. Soms weet je al op voorhand dat de game geen goede basis was voor een comic. Bij Ratchet & Clank denk ik het omgekeerde. Deze twee personages zijn perfect om een leuke comic mee te vormen.

Ratchet & Clank is een game reeks van Insomniac Games die al jaren mee gaat. Het is een leuke action adventure voor jong en oud. De jongste telg Ratchet & Clank : A Crack in Time heeft me enorm veel speel plezier bezorgt op mijn Playstation 3. De personages waren zeer goed uitgewerkt en de actie was lekker intens met zonder echt brutaal te worden. Het is ook achter die video game dat de comics zich afspelen. We kunnen de kat-achtige Ratchet en de kleine slimme robot Clank volgen vanaf 8 September in een 6-delige reeks van Wildstorm.

De comic zal getekend worden door Adam Archer en geschreven door T.J.Fixman, een schrijver van Insomniac Games zelf.  Hier alvast een voorsmaakje.

Ratchet & Clank #1

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian